Hækleopskrifter til interiør

Boligen er det sted, hvor du kan være dig selv. Den fortæller noget om de personer der bor i den. Med din boligindretning udtrykker du en del af dig selv. De fysiske rammer og omgivelserne har stor betydning for trivslen. Indret dit hjem med lækkert tilbehør og skab en unik stemning i din bolig. Det er små forandringer som er med til at skabe en fornyet stemning.

Rico Creative Bubble - Skuresvampe Hækleopskrift 4 stk.
Pris:
145,00

Læs mere »

Rico Creative Bubble - Skuresvampe Hækleopskrift 4 stk. indeholder garn til at lave fire skuresvampe formet som et hjerte, et skive vandmelonog 2 forskellige runde mandalaer.Sættet er perfekt som værtindegave til den kreative veninde eller til at tage m

Med vores hæklekits til interiør får du mulighed for at være kreativ. Her er inspiration til dækkeservietter, kurve til opbevaring, grydelapper, klæde til at lægge over dit bagværk, måtter, vaskeklude, karklude, håndklæder og tæpper. Du kan mikse de forskellige ting og indrette dit hjem i din helt egen personlige stil.

Kurve til opbevaring skaber orden. De er super praktiske og samtidig pynter de i alle former for rum. Brug kurven til brænde i stuen foran brændeovnen eller pejsen. Ryd op i dine aviser, blade og magasiner eller saml børnenes legetøj i hæklede kurve. Du kan variere dem i størrelse og også hækle mindre kurve til opbevaring af dine smykker og makeup.

Med køkkenhælerierne kan du gøre det endnu sjovere at bage. Lav dit eget bolleklæde til at lægge over dejen når den skal hæve. Frisk op med et helt sæt til køkkenet i dine yndlingsfarver med et køkkenhåndklæde, grydelapper, karklud og dækkeservietter. Dækkeservietterne forhindrer pletter på dit bord og beskytter det mod varme. Det giver et fantastisk farvepift til dit hjem. Du kan selvfølge også bare vælge at hækle en enkelt ting.

Flere af vores opskrifter er med flotte grafiske mønstre der giver et moderne præg og en nyfortolkning til interiøret. Der er tænkt både på funktionen, formerne, farven og holdbarheden. Vi forhandler udelukkende kvalitetsgarn til dine hækleprojekter. Garntyperne kan modstå slid ved brug og vask. (Læs altid vaskeanvisningen på banderolen)

Trænger dit badeværelse til en genopfriskning? Det kan du let med en hæklet måtte som giver farve og tekstur. Samtidig får du dejlig varme under fødderne. Kombiner med hæklede vaskeklude. Hæklede vaskeklude har struktur og kan bruges til at give din hud en let massage. Ren luksus og velvære.

Fordelen ved hækling er at du hurtigt kan se et resultat af dine anstrengelser. Det er en håndarbejdsform som ikke kræver det helt store udstyr. Med et par nøgler garn, en hæklenål og en opskrift er du godt på vej. Med vores hæklekits til interiør er der projekter på alle niveauer og noget for enhver. Alle kan være med fra dig som ikke har så megen erfaring med hækling til dig som er mere øvet.

Find kærligheden til den gamle hækleteknik og kast dig ud i fastmasker, stangmasker og luftmasker. Ved at eksperimentere med de forskellige typer af grundmasker kan du skabe smukke strukturer og fantasifulde mønstre.

Du kan selv pynte med broderier, perler og bånd. Prøv at brodere et navn eller en sætning som har betydning for dig. Væv et bånd gennem nogle af maskerne eller forsøg dig med at sy perler på. Det kan være rigtig fint at kombinere disse effekter med hækling. Opdag de mange muligheder i det gamle håndværk og pynt dit hjem med hæklede former i utallige farvekombinationer.

Gratis inspiration og Tilbud

Modtag vores gratis inspiration, opskrifter, tilbud, rabatter og gavekort direkte i din indbakke.

Kampagner med store besparelser

Du er tilmeldt og vil snart modtage nyt fra filato.dk

Gratis inspiration og Tilbud

Modtag vores gratis inspiration, opskrifter, tilbud, rabatter direkte i din indbakke.

Du er tilmeldt og vil snart modtage nyt fra filato.dk