Med Filatos strikkekits får du garn og opskrifter på herre bluser til mænd i alle aldre. Uanset om det skal være ungdommeligt eller mere modent tilbyder vi et varieret sortiment af strikkede blusemodeller til herre. Vi sætter en ære i at ramme bredt til alle mandetyper og derfor finder du lækre opskrifter til både unge, modne og ældre mænd. Udvalget opdateres løbende og der kommer hele tiden nye modeller du kan vælge imellem. På den måde er det muligt at sammensætte din egen personlige stil der passer til din basisbeklædning eller som skaber fornyelse i garderoben.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Bluser i strik er en uundværlig del af herregarderoben som kan bruges på alle tider af døgnet og til mange anledninger. Vores modeller findes i mange former samt farver, og vi har samlet et stort udvalg i et væld af prisklasser og designs til mange af livets lejligheder. Brug blusen på arbejdet, på studiet, i fritiden eller måske til en rigtig festlig anledning.

Er du til ensfarvet eller mønster, så har vi en bluse som passer til dig. Strikkede bluser kan bruges alle sæsoner; til en kølig sommeraften eller en rigtig kold vinterdag. Garnet er udvalgt så det passer til alle årstiderne. Vi forhandler den lækre bløde alpaka, merinould, økologisk bambus og bomuldsgarn som matches til opskrifter med rigtig stor bredde. Derudover finder du en lang række blandingsgarn som er pakket sammen med vores opskrifter.

Garnet har indflydelse på designet og hver type garn har sin specielle karakter. De fleste af vores materialer er naturprodukter og føles behagelige mod huden. Mænd har det som ungerne; strik skal være behageligt at bære på kroppen og må ikke stramme og genere. Pasformen er derfor utrolig vigtig samt de bløde materialer, som gør blusen dejlig at have på.

Filato har stor fokus på garnkvaliteten og ikke bare på farven og prisen. Vi er klar over at prisen alligevel har en vis betydning og derfor får du varierende typer af garn på forskellige prisniveauer. Fælles for alle garner er den høje kvalitet på produktet. Generelt kan det dog ikke betale sig at bruge penge og tid på garn af dårlig kvalitet. Så oplev fornøjelsen ved vores kvalitetsgarn fra de store kendte brands .

Lav strik i rustikke uldgarner som er skøn at trække i om vinteren. Bluser i uld holder kroppen varm og kulden for døren. Bomuldsstrik er meget anvendeligt om sommeren og virker kølende mod huden. Med vores strikkekits til herrebluser giver vi dig rig mulighed for at eksperimentere med farver, former og garntyper. Det gør det nemt for dig at være kreativ. Det er bare at vælge en model ud blandt opskrifterne, så du kan komme i gang med dit næste strikkeprojekt.

Kreativ strik giver god energi så glæd din mand, søn, svigerfar eller måske bedstefar med lækker herrestrik. Vælg ud så designet passer til lige netop den du vil strikke til så det også bliver brugt. Der findes som nævnt rigtig mange forskellige former, farver og materialer som du kan skabe glæde med hos den du strikker til.

Author

6 Comments

 1. inger nymann

  søger opskrift på herre- islænder

  • Stine Øster

   Hej Inger

   Vi har desværre kun det du finder på siden, men ellers findes der mange på Drops og hos Ravalry

   mvh. Stine

 2. Karen Agerby

  Er det muligt at få sendt opskrift på kardigan til herre. Den er afbilledet ovenfor. Jeg vil blive meget glad for, hvis det kan lade sig gøre. Med venlig hilsen Karen Agerby

  • Stine Øster

   Hej Karen

   Opskrifterne kan kun fås ved køb af strikkekit. Nogle billeder vises uden at opskriften/kittet kan købes mere.
   VI kan desværre ikke sende opskrifter uden køb via vores forhandlere

   mvh. Stine

 3. Jonna Vestergaard

  Kan man mon stadig købe strikkekittet til den lyseblå herresweater med stjerner som er øvers på siden til venstre?
  Vh Jonna

  • Stine Øster

   Vi har kun de kits der er online tilrådighed. Enkelte kits kan vi ikke sælge mere da det kræver fysisk butik. Det var krav fra leverandøren. Om dette er omfattet deraf ved jeg ikke 🙂
   Nogle kits er også udgået. Enten fordi garnet er eller fordi det er trukket tilbage