Bambus er en af de nyere kvaliteter i garnverdenen og derfor findes der stadig ikke ret mange muligheder for at få fingre i det lækre garn. Men hos Hjertegarn finder du Blend Bamboo, der er en fin blanding af bambus og bomuld.

Bambusfibrene er nogen af de blødeste du kan komme i nærheden af. Det er en kvalitet, der er blød, når du strikker den op, bliver mere blød, når du vasker den og fortsætter med at blive blødere, når du bruger den.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Information om Hjertegarn Blend Bamboo

  • Materiale: 70% Bambus, 30% Bomuld
  • Garngruppe: A (23 – 26 masker)
  • Anbefalede pinde: 3 – 3,5 mm
  • Anbefalede hæklenål: 3 – 3,5 mm

Fordele ved bambus

Til trods for at bambus er relativt nyt på markedet er det lynhurtigt blevet utroligt populært at strikke i. Det kommer sig ikke alene af blødheden på garnet, men også en række dejligt egenskaber der gemmer sig i de asiatiske stængler.

  • Bambus er helt utroligt absorberende. Det vil sige, at det kan absorbere store mængder fugt uden at komme til at virke vådt og tungt.
  • Bambus er tempererende og åndbart, sådan at din hud kan ånde i varmen og tøjet samtidig virker køligt mod din krop.
  • Bambus er antibakterielt.
  • Bambus er antistatisk. Du behøver altså ikke bekymre dig om strithår, når du trækker en bambustop over hovedet.

Den lange række af fordelagtige egenskaber lagt sammen med den helt fantastiske blødhed gør garnet så populært som det er. Men folk, der ikke kender til det eller aldrig har haft det mellem hænderne har en tendens til at vælge den mere kendte bomuld, hvis de er på sommergarner.

Bambus til baby

Kender du heller ikke til bambus, kan du med stor fordel prøve det af, hvis du skal strikke til en baby eller et lille barn. For de mange gode egenskaber og blødheden gør garnet helt perfekt til netop de små mennesker med sart hud.

I sommervarmen kan bambus blive en kærkommen følgesvend, når det er for varmt til alt andet og du kan være helt sikker på at ingen vil påstå at det kradser.

Blend Bamboo kommer i den mest praktiske tykkelse, det vil sige, at det strikkes på en pind 3 – 3,5 og dermed egner sig til stort set alle sommer og forårsmodeller til børn og baby. Det er den foretrukne tykkelse på strik til de varme måneder.

Bambus til dig

Der popper rigtig mange skønne opskrifter på sommertoppe op rundt omkring og Blend Bamboo er et fantastisk valg til netop disse. Skønne og lette toppe i dejlige farver, som d bare har lyst til at tage på hver dag.

Med bambus garnet giver du dig selv lidt ekstra luksus og det er noget du kommer til at mærke, når du igen og igen finder den samme top frem fra skabet, fordi det er den blødeste og mest behagelige du har i sommervarmen.

Se alle kvaliteterne fra Hjertegarn her

Author

Comments are closed.