Med Extrafine Merino 120 får du altid den blødeste og fineste form for merino, der lægger sig blødt og glat, når du strikker i det. Garnet er det perfekte garn, hvis du ønsker at få det bedste ud af dine snoninger og fletninger.

Om du skal strikke til baby-, barn eller voksen, så er merino det mest bløde og lette valg. Hvis du har børn, der ellers er følsomme overfor uld, der kradser eller virker groft, vil du helt sikkert have stor succes med at strikke i merino.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Information om garnet:

  •  Materiale: 100% Uld
  •  Garngruppe: B (20 – 22 masker)
  •  Anbefalede pinde: 3,5 – 4 mm
  •  Vægt / længde: 50 gram = ca. 120 meter
  •  Strikkefasthed: 10 cm = 22m
  •  Andet: Finvask eller Uldvask 30ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Et sikkert valg

Der findes rigtig mange skønne garnkvaliteter på markedet, men merino er en stensikker klassiker, der rammer rigtigt hver gang.

Om du skal strikke skønne, varme sjaler, cardigans til baby, der skal sove i barnevognen eller måske en lækker, blød sweater til dig selv, så er merino en sikker vinder.

Merino 120 er en af de tykkere kvaliteter, og som navnet fortæller, så går der 120 meter på 50g, hvorimod den tyndere kvalitet merino 150 løber 150 meter på 50g.

Altså er denne skønne kvalitet helt perfekt, hvis du skal strikke tykkere og mere vamsede sweatre. Herudover giver den skønne, glatte overflade på garnet virkelig mulighed for at strikke mønstre med fletninger eller snoninger, der kommer til at fremstå klart og tydeligt på alle modeller.

Superwash

Med et garn, der er superwash behandlet bliver det du strikker lettere at holde. De færdige projekter kan vaskes ved 30 grader i vaskemaskinen og holder alligevel formen og den skønne, bløde overflade.

Derfor er det perfekt til at strikke børnetøj, der skal kunne holde til brug og vask mange gange. Når man lægger mange timer og kærlighed i de ting man strikker, så er det rart at de også kan holde til at blive elsket og brugt igen og igen.

Superwash er også en rigtig god erstatning, for folk, der ellers vælger akrylgarn, men gerne vil strikke i naturmaterialer. Du får den samme lette vedligeholdelse og den samme overflade, der forbliver pæn ved vask.

Samtidig får du de mange, skønne egenskaber fra ulden, der holder kroppen varm og tør hele året rundt.

En evig klassiker

Når du skal strikke ting, der skal bæres direkte på huden, som huer, sjaler, halstørklæder eller bluser, så er merino en evig klassiker. Det er første valg, når der skal strikke til folk, der ellers er sarte med uld, første valg, hvis du skal strikke smukke mønstre og første valg, hvis du skal strikke til baby.

Merino er en evig klassiker, der giver dit arbejde et rent og smukt look, når du er færdig. Det holder formen og er let at holde samtidig med at det giver dig alt det, du elsker ved uld.

Se alle kvaliteterne fra Hjertegarn her

Author

Comments are closed.