Hjertegarn Lima er et garn, der egner sig perfekt til filtning. Med det kan du lave de skønneste hjemmesko, bamser, tasker eller pandebånd. Med filtning bliver dine projekter endnu varmere og isolerende, så det er perfekt til små projekter, der skal bruges til at holde varmen.

Har du endnu ikke prøvet kræfter med filtning, er det helt sikket et punkt på listen over sjove og anderledes kreaprojekter, der skal prøves af. Lima er et skønt garn i ren uld, der egner sig virkelig godt til filtning.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Information om garnet:

  • Materiale: 100 % uld
  • Garngruppe: B (20 – 22 masker)
  • Anbefalede pinde: 5 mm
  • Anbefalede hæklenål: 5 mm
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 100 meter
  • Strikkefasthed: 10 cm = 20 m
  • Andet: Håndvask / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt / Kan filtes

Strik, der holder dig lun på kolde aftener

Uanset hvad du ønsker at strikke, om det er sjaler til at varmeskuldrene på en kølig aften, en hue til ørene i vinterkulden eller måske en sweater, så er Lima at dejligt valg. Det er et klassisk garn på højde med merino og Vital, der virkelig kan få det bedste og luneste frem i dine projekter.

Når det begynder at blive køligere i vejret, er det en glæde for de fleste af os, der strikker. Det betyder nemlig at der er anledning til at finde de lækre, hjemmestrikkede sweatre, sjaler og tørklæder frem igen.

Det betyder selvfølgelig også, at det er tid til at slå op til nye projekter. Rigtig mange strikkere rammes af lysten til at udvide garderoben og gøre noget helt nyt og spændende.

Vamsede og tunge sweatre

En af de mest fantastiske følelser, når kulden kommer snigende, er at putte sig i sin lækre, varme sweater med en kop kaffe.

Med Lima går det hurtigt at få en lækker, varm og tung sweater af pindene, for garnet er lavet til pind 5.

Det giver mulighed for at strikke nogen af de mest populære opskrifter, det netop er strikket på store pinde med lækkert uldgarn.

Filtede sutsko

Du kan også bruge Lima til at filte med. Det betyder, at du strikker og senere filter dit strikketøj, så ulden filtrer sig sammen og bliver tyk og ekstra isolerende. Det gør Lima helt perfekt til at lave vinter accessories som sutsko og vanter.

Når du filter opnår ulden også en helt fantastiske evne til at holde formen, så du kan forme sutsko og handsker præcis efter den, der skal bruge dem.

Når dine børn går i skole eller børnehave er sutsko og vanter altid det, der forsvinder først, så hvis du har lysten til at filte, er det en skøn måde at sikre dig, at ungernes uldsager er 100% unikke og genkendelige – og du kan altid lave et par ekstra at have liggende til nødstilfælde.

Den helt vidunderlige egenskab filtning giver garnet er også, at hænderne og fødderne bliver holdt endnu mere end ved almindelige strikkede ting. Uldens gode og isolerende egenskaber bliver forstærket og der kommer noget helt specielt ud af filtet uld, der virkelig holder små hænder og fødder varme i kulden.

Se alle kvaliteterne fra Hjertegarn her

Author

Comments are closed.