En af Hjertegarns bedst sælgende kvaliteter gennem tiden: Hjertegarn Natur Uld – og med god grund. Med dette fantastiske, rustikke og chunky garn i smukke farver kan du ikke forkæle dine strikke pinde mere.

Når du strikker i Natur uld er det sådan en af de ting, du ikke kan blive færdig med hurtig nok, fordi den bare skal på med det samme. Den skønne og lette uld skaber de varmeste og mest vamsede sweatre, sjaler, cardigans og huer.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Information om garnet:

  • Indhold    100% uld
  • Vægt    100 gram
  • Længde   100 meter
  • Anbefalede pinde 6-7 mm
  • Strikkefasthed     14 cm = 10m

Vintervams

Når vinteren rigtig gør sin ankomst og de fleste af os går rundt og småfryser, er der ikke noget bedre end at finde den allervarmeste vintervams frem og putte sig i den.

Sådan en vintervams kan meget vel være strikket i Natur uld. Der er nemlig ingen tvivl om, hvorfor netop denne kvalitet er så populær blandt strikkere.

Bare ved at se på billederne på nettet får man straks fornemmelsen af, at her er tale om at virkelig blødt og lækkert garn, der kan holde på varmen på selv de allerkoldeste dage i januar.

Det let rustikke udseende kommer af, at garnet ikke er tvundet så hårdt som for eksempel merino og samtidig kun består af en tråd.

De fleste garner fremstilles ved at to, tre eller fire tynde tråde snos sammen til det endelige garn vi køber på nettet eller i den lokale garnbutik, men Natur Uld er fremstillet af bare en, tyk og luftig tråd, der er tvundet let, for at garnet ikke knækker for tit.

Du vil opleve at denne form for garn virker endnu mere varmeisolerende og derfor ikke bare holder dig varm på grund af tykkelsen men også den måde selve garnet er lavet på.

Klassisk chik

Når du skal vælge det perfekte projekt til din Natur Uld er der egentlig frit valg på alle hylder så længe strikkefastheden overholdes, men, der er modeller, er bare ser skønnere ud i denne form for garn.

Den klassiske islandske sweater er en af de modeller, der bare passer perfekt til denne kvalitet. Og fordi ulden findes i så mange skønne farver, har du mulighed for at skabe din helt personlige fortolkning af en klassiker.

Hvad med at strikke en islænder i gul, karry, brændt orange og pudder? Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad du kan strikke.

Ellers er Natur Uld et rigtig godt valg, hvis der skal strikkes vinterbluser til børnene. Det sker ofte, at der ikke lige er tid til at lukke jakken eller overhovedet få den på, når det ringer ud til frikvarter, men, hvis dit barn har en sweater på i tyk og lækker uld, vil den kunne klare kulden, når jakken bliver glemt i garderoben.

I børnehaven er det også en super kvalitet, når de små skal på legepladsen i sne og blæst. Selv om vinterjakke og flyverdragt virker perfekt, så giver ulden et ekstra lag, der hjælper med at holde på varmen og isolere, når det er rigtig koldt.

Se alle kvaliteterne fra Hjertegarn her

Author

Comments are closed.