Et Hjertegarn Organic Trio er kvalitetsgarn af rang. Tre af de mest populære og luksuriøse materialer spundet sammen til et garn, der giver dig uldes varme med silkens fantastiske tempererende egenskaber og bomuldens blødhed – i økologisk udgave.

Der er ikke nogen tvivl om, at der er tale om et garn af helt uovertruffen kvalitet, når det kommer til Organic Trio. Ikke alene er det økologisk, blødt og let, det er også smukt at se på og findes i stort set alle regnbuens farver.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Informationer om garnet

  • Materiale: 50% Uld, 25% Bomuld, 25% Silke
  • Garngruppe: B (20 – 22 masker)
  • Anbefalede pinde: 4 mm
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 230 meter
  • Strikkefasthed: 10 cm = 22m
  • Andet: Finvask eller Uldvask 30°C / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Økologisk luksus

Man behøver næsten ikke andet end at kigge på billederne af garnet for at se, hvor blød og smukt det er. De tre forskellige fibre, der er spundet sammen, giver det en helt speciel og rustik overflade med et farvespil, der gør de færdige projekter endnu skønnere at se på.

Her er virkelig tale om et luksusgarn, der kan bruges til næsten hvad end du ønsker at strikke hvad enten det er til dig selv, din mand eller måske jeres børn.

Garnet består af 50% økologisk uld, 25% økologisk bomuld og 25% silke, hvilket giver et garn, der har en lang række af de bedste kvaliteter fra alle tre fibre:

  • Ulden er isolerende og holder kroppen varm og tør. Den har excellente fugtabsorberende egenskaber, der gør at du ikke kommer til at føle dig fugtig og kold, hvis du har svedt.
  • Bomulden er blød og lækker. Det er en af de mest klassiske og taknemmelige fibre vi har tilgængeligt i dag.
  • Silken er tempererende, så den føles kølig, når du er varm og varm, når du er kold. Samtidig er den antibakteriel og svedtransporterende.

De tre fibre sammen er blevet til et garn, der er utroligt blødt og behageligt at have mod huden samtidig med at det har et lækkert og råt udtryk blandet med en smule glans fra silken.

Helårsgarn

Med de tre fibre i Organic Trio har du et garn, der egner sig ligeså godt til sommerstrik som vinterstrik. Det er kun afhængigt af, hvilken model du vælger at strikke.

Garnet lægger virkelig op til at du skal være kreativ og give din fantasi frit spil. Det er et garn, der egner sig specielt godt til lette og løse modeller, fordi det falder smukt, når det er strikket op.

Den lette og luftige følelse er dog ikke ensbetydende med, at garnet ikke egner sig til vinterstrik, for det gør det bestemt også.

Du kan med fordel strikke de varmere sweatre eller jakker i to tråde Organic Trio eller måske blande med en anden kvalitet for at skabe et helt andet look.

Hvis ikke allerede du er blevet fristet til at prøve denne kvalitet, kan du gå ned i din lokale forhandler og se det rigtigt.

Se alle kvaliteterne fra Hjertegarn her

Author

Comments are closed.