Hjertegarn Roma er en ny bomuld/akrylblanding, der er udviklet for at gøre garnet endnu mere behageligt at strikke i og have på. Den nye blanding gør garnet blødere samtidig med at det stadig er mere formfast end ren bomuld.

Roma er den nye blanding, hvor der nu er mere bomuld end akryl frem for ligelig fordeling. Det er et lækkert og blødt garn med god holdbarhed og formfasthed, der gør det perfekt til børne- og babystrik

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Information om garnet

  • Materiale: 40% Bomuld – 60% Akryl
  • Garngruppe: A (23 – 26 masker)
  • Anbefalede pinde: 3 – 3,5 mm
  • Anbefalede hæklenål: 3 – 3,5 mm

Godt begyndt med Roma

Roma er et rigtig godt begyndergarn, fordi det er yderst medgørligt at have med at gøre samt meget taknemmeligt at holde bagefter.

Det er et glimrende valg til små huer, strømper, bluser og andre fine sager til baby fordi det er så blødt og lækkert.

Er du helt ny strikker er netop de helt små størrelser et rigtig godt sted at begynde, fordi det er projekter af overkommelig størrelse og du kan komme omkring mange spændende teknikker og opskrifter på ganske kort tid.

Med Roma får du et lækkert garn, der er let og blødt at arbejde med og som holder formen efter brug og vask.

Er du ikke interesseret i at strikke babysager, kan Roma sagtens bruges til større og mere omfattende projekter også, det handler kun om, hvad du føler dig klar til at kaste dig ud i.

Hækl små gaver

Mere til at svinge hæklenålen frem for strikkepindene er Roma også et godt valg. Især, hvis du er blevet forelsket i nogen af de mange skønne opskrifter på små hæklede dyr, dukker og uroer der findes rigtig mange steder i dag.

Her kommer blandingen af bomuld og akryl til sin ret. Det gør nemlig, at de små hæklede venner kan holde til lidt mere end, hvis de var lavet i ren bomuld.

Med de mange farver der findes, er der også rigtig god mulighed for at lave noget, der virkelig fanger de smås opmærksomhed.

Puslepladsen bliver pludselig sjov og spændende, hvis der hænger en fin, farverig uro og underholder over hovedet mens bleen bliver skiftet og det skaber en dejlig stemning og ro omkring bleskift, hvis der er noget spændende at kigge på og snakke om.

Bomuld og akryl

De fleste strikkere og hæklere har haft bomuldsprojekter mellem hænderne og kender også følelsen af, at det kan blive lidt stift og uregerligt efter vask. Derfor er der i Roma blandet akryl, der hjælper med at holde på formen og sørge for, at det ikke får den stivhed, der ellers ofte kommer, når der er tale om ren bomuld.

Det er ikke alle, der er glade for at strikke i garn, der indeholder akryl, men er du en af dem, der elsker bomuld – men ikke nænner at vaske det for tit, så er Roma helt sikkert noget for dig.

Om du skal strikke en bluse eller hækle en elefant, så kan Roma være et spændende og skønt garnvalg.

Se alle kvaliteterne fra Hjertegarn her

Author

Comments are closed.