Vital er en af de største klassikere fra Hjertegarn. Det er et af de mest kendte og udbredte kvaliteter, både fordi det er let at holde, men også fordi de færdige produkter bliver super smukke.

Med Vital får du fingrene i ægte 100% ren uld og med superwash behandlingen kan du endda putte tingene i vaskemaskinen uden af bekymre dig for om du får en filtet model ud, når maskinen er færdig.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Information om garnet

  • Materiale: 100% Uld
  • Garngruppe: B (20 – 22 masker)
  • Anbefalede pinde: 3,5 – 4 mm
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 115 meter
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22m x 28p
  • Andet: Finvask eller Uldvask 30-40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Perfekt til huer, handsker og halstørklæder

Når du skal strikke ting, der er lavt til at blive brugt hver dag og gerne skulle kunne forblive pæne og rene gennem hele vinteren, så er Vital et godt og sikkert valg.

For begyndere er e halstørklæde det perfekte begynderprojekt og Vital er et skønt garnvalg til dit første projekt.

Når du strikker for første gang, er det altid mere opmuntrende at strikke på noget, du ved du bliver glad for. Derfor er det store farvevalg Vital findes i og det brede udvalg af opskrifter til netop denne strikkefasthed oplagt for dig, der ønsker at kaste dig ud i dit første strikkeprojekt.

Med på noderne med Vital

Håndstrik har fået et kæmpe comeback i løbet af de sidste år. Fra børne- og babystrik til store og farverige projekter til både mænd og kvinder har strikkedillen indtaget de sociale medier, hvor du kan få flere timer til at gå med at samle inspiration fra et uendeligt antal strikkere og designere på Instagram.

Er du ikke selv strikker, men går du og drømmer om at fatte pindene og skabe din egen garderobe er Vital et rigtig godt og klassisk sted at starte. Find din yndlingsfarve og en god instruktionsvideo på Youtube, så er du allerede godt på vej til en moderigtig og fantastisk garderobe perfekt tilpasset dine ønsker.

Har du børn er der også et kæmpe og skønt univers af opskrifter til de små, der selvfølgelig skal holdes varme og tørre med hjemmestrikkede bluser, huer og små vanter.

Det perfekte barselsprojekt

Rigtig mange strikkere samler pindene op og strikker derudaf, når de finder ud af at der er en baby på vej.

Babytøj er en af de andre perfekte steder at starte, fordi det er så små og hurtige projekter, der gør det let for dig at lære mange nye teknikker på kort tid.

Vital er et godt garn at begynde med – og for mange bliver det en favorit, fordi det er kvalitet, holdbarhed og skønne farver i en og samme pakke.

Til de helt små er det et godt garn at strikke tæpper, soveposer, små vanter eller uldne futter af.

Så er du på barsel eller drømmer du bare om at lære at strikke, så grib pindene og kom i gang, det er lettere end det ser ud til.

Se alle kvaliteterne fra Hjertegarn her

Author

Comments are closed.