Garn er en hobby og en af den slags der godt kan være lidt dyre ind i mellem. Særligt hvis man gerne vil strikke ofte og i gode kvalitetsmaterialer.

Men det behøver ikke være et problem for selv om man køber meget garn og andre hobbyartikler så er det ganske nemt og billigt faktisk at afdrage det. Mange af vores partnere benytter sig af ViaBill som er en gratis måde at låne penge til sin hobby.

Det foregår således at man betaler via ViaBill, som så betaler butikken de penge du har handlet for. Herefter betaler du ViabBill tilbage i 12 eller 24 afdrag og maksimalt 2.000 kr. i total lån ad gangen. På den måde er det faktisk gratis. Du betaler hverken gebyrer, renter eller andre får andre skjulte omkostninger. Du skal naturligvis overholde betalingen.

Når der er gået nogle måneder så er der igen et frirum og du kan købe mere på samme konto og fortsat betale det samme som du plejer.

Du kan naturligvis benytte ViaBill i mange andre butikker så det er et samlet kreditkøb

Er du ikke til ViaBill, men vil hellere have pengene i hånden er det naturligvis også muligt.
Her skal du så bare tage et mere klassisk lån og de kan uanset, hvordan man har sin økonomi være svære at få i dagens Danmark.

Det synes snart umuligt at tale med sin bank om forbrug og her kan de være lettere at tage et online lån.
Nu tror mange at det er vanvittigt dyrt og mange i vores generation er opvokset med at den slags gør man ikke.

Det er bare blevet meget lettere og har du styr på din økonomi så er det faktisk ikke dyrere end at låne i banken. Du kan typisk låne til 9-14% i banken og det samme gør sig gældende for mange af de større online banker. Hvordan det kan lade sig gøre er ret simpelt. De har nemlig ikke de samme omkostninger til ansatte, lokaler og meget andet. De har ikke store afdelinger til hvert type lån.

Derfor kan de holde renten nede på samme måde som når du køber bil. Ofte er det også her meget billigere at tage det hos forhandleren gennem f.eks. DiBA eller Santender. Samme kan du låne hos online. F.eks. på Lånet.dk

Author

Comments are closed.