Løs wire

Filato forhandler smidige, bløde og fleksible wirer der ikke får knæk. Drops Pro Romance- wirer findes i forskellige længder. Hos os kan du få løse wirer på henholdsvis 60 cm, 80 cm og 100 cm. Derfor opnår du stor funktionalitet og mange anvendelsesmuligheder med de variable wirelængder til strikkeprojekterne.Du kan kombinere wiren med vores udskiftelige pinde, som vi selvfølgelig har i sortimentet i forskellige millimetermål.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Den smarte kombination af udskiftelige wirer og pinde giver dig et udvalg af mange rundpinde. Du opnår muligheden for at strikke mange forskellige modeller. Det udskiftelige strikkeudstyr egner sig til små projekter og til de helt store af slagsen.

Det hele er lige ved hånden klar til brug og der skal ikke investeres i nye strikkepinde. Strik små modeller og lav skønne huer, dejlige hjemmestrikkede strømper eller ærmer. Skal det være stort er vores udskiftelige tilbehør også til store lækre sjaler, lunende ponchoer og halsrør.

Skift let fra den ene pind til den anden med en let og praktisk overgang. Du vil opleve glæden ved det pladsbesparende og praktiske ved løse wirer i forskellige længder. Det er perfekt og nærmest uundværligt til dig der strikker meget. Med det unikke kombinationsprincip skal du bare vælge ud blandt forskellige garner og opskrifter. Wireprisen er den samme uanset længde.