Rundpind 40 cm

Vælg altid længde på din rundpind efter dit strikkearbejdes længde. Lange pinde til opskrifter med mange masker og korte pinde benyttes til færre masker. Med Rundpind 40 cm får du den mindste størrelse i sortimentet af rundpinde. Med vores korte funktionelle rundpinde har du det perfekte strikkeudstyr til f.eks. huer og ærmer.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Med Rundpind 40 cm får du en enestående valgmulighed til dine strikkeprojekter, hvis du synes det er lidt af et kunststykke at strikke med fem pinde på én gang. Er det en af de første gange du skal i gang med et strikkeprojekt uden at have den store strikkeerfaring, vil du opleve at strikkeoplevelsen bliver nemmere og mere ubesværet. Du skal ikke overskue et stort antal pinde samtidig, men bare strikke derudad. Med mange kreative strikkeprojekter vil det nemlig være en fordel at strikke rundt, uden at du skal vende dit strik. På lige pinde er processen jo helt anderledes, hvor man strikker frem og tilbage for at opnå resultatet.

Med Filatos sortiment af Rundpind 40 cm kan du vælge pinde i forskellige tykkelser. Størrelsen eller tykkelsen er et udtryk for strikkepindens diameter. Vi forhandler i størrelser fra 2 mm til 8 mm. Rundpind 40 cm findes selvfølgelig også i halve numre, hvis du har brug for det til dit projekt.

Vi kan tilbyde dig pinde i lækkert birketræ. Det er afrundet i spidserne og det glatte naturlige træmateriale er nænsom behandling af dit garn. Garnet undgår at blive ødelagt og det glatte træ holder styr på maskerne med god bevægelse på pinden. Samtidig er træpinde lette og behagelige at have i hånden. Desuden forhandler vi Rundpind 40 cm i aluminium som også har en utrolig lethed og er yderst velegnet til at strikke med. Spidserne er også godt tilspidsede, så du nemt kan fange maskerne uden at tabe dem.

BILLIGE RUNDPINDE 40 CM

Det behøver ikke være dyrt at strikke med rundpinde. Vi har kvalitetsrundpinde til dig i 40 cm, så du kan opnå et godt strikkeresultat, til gode priser. Da vores rundpinde som nævnt er forarbejdet i flere forskellige materialer, kan du bruge varierede garnkvaliteter. Filato har altid et fordelagtigt tilbud til dig der gerne vil prøve at strikke på rundpind. Hold øje med vores tilbud og udsalgskampagner.