Rundpind 80 cm

Med Rundpind 80 cm får du den længste rundpind i vores sortiment der egner sig til større strikkearbejder. Lange rundpinde som Rundpind 80 cm er perfekte til store strikkeprojekter; det kan være et lækkert sjal til at tage over skuldrene en kølig sommeraften eller en flot bluse. Blusen kan du strikke i et stykke, hvor du får både for – og bagstykke når der bruges lange rundpinde. Du slipper for at bruge tid på at lave syninger.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Store strikkearbejder føles ofte tunge at have i hænderne og kan være belastende for nakke, skuldre og arme. Fordelen ved at arbejde med strik på rundpinde er, at du kan have dit strikketøj liggende i skødet mens du strikker. Det er giver en behagelig arbejdsstilling, er afslappende og en fordel hvis du f.eks. døjer med gener fra gigt.

Rundpind 80 cm får du også med håndtag som er lavet i naturmaterialet birketræ og i aluminium. Birketræshåndtagene er polerede og lette at holde på. De er slebet og forarbejdet på en smuk måde. De ligger godt i hænderne, knitrer ikke og har en naturlig varme. Det er en glæde som strikkeentusiast at have det rigtige udstyr til de mange kreative projekter. En flot finish er en ekstra detalje, du kan glæde dig over.

Begge rundpindevariationer- af dels metal og træ- er stærke holdbare materialer med stor slidstyrke. Fordelen ved rundpinde i både birketræ og aluminium er at de ikke vejer ret meget. Derfor er de velegnede til strik over flere timer. Du kan arbejde med dit strikkeprojekt uden at pindende føles tunge.

BILLIGE RUNDPINDE 80 CM

Filato har skarpe priser på lange rundpinde til dine store strikkeprojekter. Vi forhandler pindene i forskellige millimeterantal, så du kan strikke både store flotte løkker og de små fine. Vi leverer det rigtige strikkeudstyr til dig så processen og det færdige resultat bliver en fornøjelse.

Selv om man aldrig skal gå ned på udstyr, skal priserne være rimelige. Suppler dine strikkeredskaber med kvalitet og funktion fra Filato.