Strikkepinde sæt

Rigtig mange strikkere ønsker at have hele sæt af deres yndlingspinde. Her har vi samlet de mest populære strikkepindesæt. Du finder strikkepinde i både stål og i træ. Hvilken et du vælger er helt op til dig. Prøv dig lidt frem og find ud af hvad der er det rigtige materiale at strikke med for dig. Kan du lide den knitrende lyd, når maskerne glider på pindende skal du vælge alu. Vil du derimod have lydløse strikkepinde som er lette og glatte er træpinde lige noget for dig. Begge materialer kan anbefales for forskellige gode og udvalgte egenskaber afhængig af hvad dit behov er.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

At have det fulde sæt giver dig større mulighed for at strikke ens og ramme den rigtige strikkefasthed hver gang du starter et nyt projekt. Strikker du f.eks. lidt stramt er det muligt du skal en halv eller hel pindestørrelse op for at ramme designerens strikkefasthed. Så er det godt at have samme pinde- type i det fulde sæt, så ikke du skal skifte fra træ til alu eller mellem træsorter, hvor garnet glider forskelligt.

Vores strikkepindesæt kommer fra den hæderkronede garnproducent DROPS, som også har mange års erfaring i produktion af tilbehør til strikning. Med tilbehør fra DROPS er du sikker på at have et kvalitetsprodukt ved hånden. DROPS produkter lever op til forventningerne og giver dig mulighed for at opnå de ønskede resultater med dine strikkeprojekter hver gang. Med strikketilbehør fra DROPS garanterer vi dig funktionelt og praktisk udstyr der lever op til en høj standard.

Strikkepindesættene er samlet i en praktisk lille taske af klar plastic og findes som DROPS- PRO ROMANCE og DROPS – PRO CLASSIC. Derfor har du altid overblik over hvor du har dine forskellige dele til de kreative stunder. Du kan nemt have det med på farten, hvis du får lyst til at strikke i toget, bussen eller i frokostpausen på jobbet.