Strømpepinde

Har du lyst til at strikke dine egne strømper i fantasifulde mønstre i spændende farveskiftegarn ? Vil du glæde familie og venner eller dig selv med lunende kreativ strømpestrik? Vi har strømpepindene til dine projekter! Det er ikke bare lækre sokker du kan lave på strømpepinde; de egner sig også til strik som er rørformet. Strik ærmer, flotte huer og vanter med strømpepinde fra Filatos kvalitetssortiment. Læs hvad du kan bruge strømpepinde til?

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hvad bruger du strømpepinde til

Når du strikker på strømpepinde skal du bruge fire til fem pinde ad gangen, hvor maskerne fordeles. Med den sidste frie pind strikker du på dit arbejde. Det bliver til en spiralform der ikke skal vendes som ved strik på almindelige strikkepinde. Pindene er spidse i begge ender og har ikke maskestopknop, som du kender fra almindelige strikkepinde. De kaldes også ”double pointed needles”.

Strømpepinde er unikke til cirkelmønstre, hvor du kan starte med få masker. De er nemme og funktionelle i forhold til en rundpind som gør det mere besværligt p. g a. wiren som kan være lidt i vejen. Synes du de er svært med de mange pinde som skal i gang på en gang, kan du benytte Magic loop. Magic loop er til dig som gerne vil have et alternativ til strømpepinde.

Vores strømpepinde forefindes i forskellige længder, størrelser og materialer som matcher dit strikkebehov.  Med strømpepinde får du mange muligheder for at skabe kreativ strik.

Strømpepinde bruge som ordet siger oftest til at strikkestrømper, men bruges også af mange til at strikke ærmer og særligt til de små er det nemmere at få startet med meget få masker.

Strømpepinde bruges også ofte til cirkel mønstre hvor du starter med få masker da en rundpind gør det mere besværligt grundet wiren er er i vejen. Det er dog muligt at bruge et såkaldt Magic loop, hvis man ikke er glad for strømpepinde.

Strømpepinde er spidse i begge ender og kaldes kaldes også “double pointed needles”. Pinde med stop i den ene ende er kendt som jumperpinde