Det er vigtig for dit barns trivsel at det udvikler sig gennem leg der er stimulerende og udfordrende. Noget så enkelt som at lege med dukker medvirker til at dit barn får indlevelse og omsorg for andre. Det må også gerne være sjovt og fantasifuldt samtidig med at barnet lærer, forstår verden og bliver nysgerrig på sine omgivelser. Det vil helt sikkert skabe glæde og begejstring hos børnene med Filatos dejlige farveglade miniaturetøj. Intet er mere berigende end legetøj i naturlige garnmaterialer der også sikrer dig den bedste kvalitet.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Så selvfølgelig skal dukken være fint klædt på med håndlavet dukketilbehør, du selv har brugt tid og kræfter på at strikke. Derfor giver vi dig mulighed for at lave, din egen lille charmerende garderobe med strik i børnehøjde. Det strikkes med kærlighed og tøjet har langt mere sjæl end færdiglavede fabrikssyede produkter. Med vores strikkekits til dukketøj får du opskrifter på det sødeste tøj til yndlingsdukkerne. Størrelserne der er angivet passer perfekt til Babyborn.

Klæd dukken på i skønne prinsessekjoler der har overdådige lagkagesnit i pigede pastelfarver. Ideel til teselskab, fest på kongeslottet eller bamses fødselsdag. Lad fantasien blomstre med vores sprudlende farveudvalg i garn. Lav f.eks. en lille drøm af en garderobe i pink og lyserøde nuancer og gul eller vælg nogle af alle de andre smukke farver.

Find inspiration til kjoler med yndigt hjertemønster i lys kontrast til basisfarven og fuldend sættet med en nuttet kyse. Hjertemønsteret placeres i livet på kjolen og gentages i kysens design. Strik et luftig skørt i hulmønster som har stropper om begge skuldre og lukkes med knapper af perlemor. Til sættet hører en matchende hue.

Det bedste er at modellerne også findes i størrelser som passer dukkens ejer. Det er et hit og pigerne vil elske vores fortryllende kjoler. En herlig oplevelse at gå klædt som yndlingsdukken. Prøv ideen af i dit næste kreative projekt.

 

Author

2 Comments

  1. Ulla Aagaard

    Hvor finder jeg strikkeopskrifter på tøj til babyboom dukken??????????