I den kolde tid af året er det et must at supplere børnegarderoben med lunt tilbehør. Tørklæder, huer og vanter er uundværlige for at være varmt klædt på, når vinden rusker og det måske er frostgrader med sne udenfor. Netop tørklæder, huer og vanter er Filatos favorittilbehør og du finder vores strikkekits i rigtig mange variationer- så der er noget for alle piger og drenge. Vi garanterer strikkekits til dig med lækre opskrifter på søde vanter med forskellige dekorative mønstre som matcher til huedesignet, og hvor du kan fuldende påklædningen med et af vores mange dejlige tørklæder.

"alv" hue - viking design 1602-3 kit - 2-12 år - viking frøya garn
Pris fra 53,32
"fryd" hue og vanter - viking design 1710-7 kit - 2-12 år - viking
Pris fra 237,53
"helle" hue - viking design 1827-13 kit - 2-12 år - viking alpaca
Pris fra 79,18
"indianer" hue - viking design 1602-11 kit - 2-12 år - viking frøya
Pris fra 106,64
"sanna" hue - viking design 1826-8 kit - 2-12 år - viking alpaca
Pris fra 197,94
"terkel" hue - viking design 1827-9 kit - 2-12 år - viking alpaca
Pris fra 79,17
"tero" hue - viking design 1827-5 kit - 2-12 år - viking alpaca
Pris fra 79,17
"vally" hue - viking design 1826-7 kit - 2-12 år + dame - viking
Pris fra 39,59
Pandebånd - viking design 1714-16a kit - 2-12 år + dame - viking
Pris fra 81,72
DMC Top This strikket hue - Blomst
DMC Top This strikket hue - Blomst giver en sød børnehue i str. 2-3 eller 6-8 år. Kittet kommer med en blomsttil at sy i toppen af huen og alt det garn, der skal bruges. Huen strikkes på 5,5mm pinde. Garnet er lavet af 78% akryl og 22% nylon.Figuren e
Pris fra 99,00

Se det store sortiment af vanter som du kan strikke i lækre nuancer fra hele farvepaletten. Barnet du strikker til har sikkert en yndlingsfarve eller en farve som glæder det rigtig godt. Vanter ar fast tilbehør på de kølige årstider, og det bedste du kan give barnet på, når det skal ud.

Det er vigtigt at passe på hænderne og fingrene i kulden. I det store udvalg er opskrifter på vanter til frostgrader i kraftige garnkvaliteter, og til mildere vejr i garnmaterialer som er lettere.  Vanter strikket i kraftige garkvaliteter er en nødvendighed til børn om vinteren. De skal være godt klædt på til kuldens udfordringer med leg i sneen når det er koldt. I overgangsperioderne i efterår og forår kan det også være køligt. Her er et par lette vanter gode at have, når barnet skal ud og have frisk luft.

Hold dit barn varmt og strik en sød og personlig hue så det er velklædt i den kolde tid. En hue er det perfekte tilbehør til det danske klima. Du finder det sædvanlige brede udvalg i designs, farvekombinationer og stilarter i lækre kvalitetsmaterialer. Fælles for alle garnmaterialer er at de ikke kradser, men er bløde og behagelige at have på. Noget dit barn vil sætte pris på.

Garnet har gode overfladeegenskaber så det egner sig til strikkeprojekter som skal bruges til udendørstøj. En hue strikket i et let garn kan også bruges uden for de kølige årstider og måske indenfor. Det ser frækt ud og er et charmerende indslag til dit barns påklædning. Det er en helt særlig måde at præge sit tøj på ved at have forskelligt tilbehør at vælge imellem. Dit barn vil synes det er sjovt og elske det.

Med et af Filatos skønne tørklæder til børn er det bare nemt at fuldende barnets påklædning.  Tørklæder sætter kulør på basisbeklædningen og giver mulighed for skøn variation. Tørklæder holder på varmen og er lækre at have på. Men formålet er ikke bare praktisk; det er også en nem måde at friske op på en sweater.

Du kan eksperimentere med farverne fra et afdæmpet design i en enkelt farve uden for mange detaljer. Eller skrue op for farverne og tilføje sjove detaljer i form af kvaster og mønstre. Kombiner som du selv har lyst til. Du kan også tage dit barn med på råd – så I sammen kan vælge farver, mønstre og modeller.

Der er mulighed for stor variation gennem de mange designs. Strik i forskellige længder, materialer og farver. Tilfør unikke detaljer og gør dit strik ekstra personligt med Filatos strikkekits.

Author

Comments are closed.

Gratis inspiration og Tilbud

Modtag vores gratis inspiration, opskrifter, tilbud, rabatter og gavekort direkte i din indbakke.

Kampagner med store besparelser

Du er tilmeldt og vil snart modtage nyt fra filato.dk

Gratis inspiration og Tilbud

Modtag vores gratis inspiration, opskrifter, tilbud, rabatter direkte i din indbakke.

Du er tilmeldt og vil snart modtage nyt fra filato.dk