At strikke til pigebørn er en helt speciel følelse. Med Filatos strikkekits til kjoler, tunikaer og nederdele til børn er det bare endnu nemmere at vælge modeller, farver og garn. I udvalget samler vi en række af de mest populære opskrifter til piger lige til at starte på.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vælg mellem de mange søde og fine designs i kjoler, tunikaer og nederdele. Alle modeller er i opskrifter med dejlige farver, flotte mønstre og tilsat sjove og personlige detaljer. Tøjet er samtidig meget praktisk og der er tænkt på bevægelighed. Det skal være behageligt at have på uden at kradse på huden og nemt at maskinvaske.

Du finder lækre garnkvaliteter på alle prisniveauer, så du kan vælge bredt fra sortimentet, da børn jo vokser hurtigt og skal have skiftet størrelsen på tøjet indimellem. Derfor behøver det slet ikke at være dyrt at forny garderoben, når du køber garn.

Blandt det store udvalg af opskrifter til pigen finder du designs for strikkere på alle niveauer. Om du er nybegynder, mere øvet eller meget erfaren strikker, kan du finde lige netop den model som passer til dig.  Udvalget opdateres løbende og udvides hele tiden med nye inspirerende opskrifter. Du får således fornyet inspiration, hvis du mangler ideer til din strikning.

Kjoler er noget at det yndigste, du kan give dit barn på og de findes i mange fine og pigede modeller. Tilsæt   søde detaljer, som tilfører personlighed til stilen.

Med en strikket kjole har du en fin påklædning til enhver lejlighed – om det skal være hverdagsagtigt eller til festlige lejligheder findes opskrifterne hos i udvalget af strikkekits.  Produktsortimentet rammer bredt og du har rig mulighed for at finde en kjole til en varm sommerdag eller til alle højtiderne. Det er bare at vælge løs blandt de flotte designs i flotte mønstre, farver og lækre materialer. Du finder også kjoler til vintersæsonen med lange ærmer der kan bruges, når vejret viser sig fra sin kolde side.

I opskriftsamlingen får du en verden af yndige kjoler i forskellige fine designs, hvor der er tænkt på mange flotte detaljer.

Er du på udkig efter strikkede nederdele er Filato leveringsdygtig med et stort opskriftsudvalg – så find inspirationen i udvalget til dit næste projekt. Med de flotte og søde mønstre som indgår i modellerne kan du tilføre personlighed til din strik og opnå et resultat, som både ser rigtig fint ud og som er rart for barnet at have på. Tøjet skal være behageligt med god bevægelsesfrihed så det ikke strammer. I forhold til garnmaterialerne er det vigtigt, at det er bløde og lækre garner som ikke generer huden. Derfor er der valgt ud blandt kvalitetsgarn med netop disse egenskaber.

En tunika er meget anvendelig og kan bruges til alle lejligheder. Strik i designs som er dejlig lunende. Sæt den sammen til et par bukser med en bluse under og du har et komplet sæt tøj lige ved hånden. Du kan pifte et par ensfarvede bukser op med en tunika som er farverig og har et spændende mønster. Med de mange forskellige modeller har du mulighed for at skabe variation i påklædningen og det dejlige farvevalg er generelt for alle opskrifterne.

Author

Comments are closed.