Nordlys fra Viking er Norges svar på det ultimative Strømpegarn og har med sine flotte farve skift muligheden for at give dig nogle helt unikke og fantastiske resultater. Nordlys er et Sokkegarn der er inspireret af det så smukke Skandinaviske Nordlys, som ofte er mest tydeligt i de Norske fjelde.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Nordlys er lavet af 75% Ren uld og 25% Nylon og du skal påregne et nøgle Nordlys garn til et par strømper

Nordlys fra Viking er blevet populært meget hurtigt grundet den bløde og lette struktur i garnet samt de flotte nordlige farver som ikke laves i andre garner. Strik med Nordlys og få flotte og uimodståelige resultater.

Nordlys kommer i 100 grams nøgler og kan vaskes ved 40 grader.

Det anbefales at strikke på pind 2,5-3

Nordlys fra Viking er en meget blød og tyndt garn til flotte modeller. Du kan strikke alt fra sokker til sjaler og stadig få det perfekte resultat. Det er farveskiftende garn der giver nogle helt unikke mønstre og ikke to nøgler er helt ens.

Indhold: 75%uld, 25% Nylon
Garngruppe: A – 23-26m
Anbefalede pinde: 2½-3mm
Kan filtes: Nej
Superwash: Ja
Certificeringer: Nej
Vægt: 100 gram
Strikkefasthed 10×10 cm: 28m
Længde 350 meter

Viking Nordlys er et af vores mest populære strømpegarner, da deres lange farveskift er helt unikke. Det minder på mange måder om det smukke Nordlys du kan være heldig at se ind i mellem.

Nordlysgarnet bruges dog til mange andre projekter. Herunder både bluser, og tæpper. Du får de smukkeste farver på dit tøj med Viking Nordlys.

Author

Comments are closed.