Er du på udkig efter strikkede bukser til din baby, er vi leveringsdygtige med vores velassorterede strikkekits – så find inspirationen i vores udvalg til dit næste projekt.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Med Filatos strikkekits til bukser til babyen finder du det sædvanlige brede produktsortiment med stor variation i designs, materialevalg og pasform. De mange forskellige pasformer gør det nemt for dig, at finde præcis det du har brug for. Vores strikkekits giver dig mulighed for at være kreativ og lave sjovt og inspirerende strik til babyen.

Med de flotte og søde mønstre som indgår i modellerne kan du tilføre personlighed til din strik og opnå et resultat som både ser rigtig fint ud og som er rart for babyen at have på. Tøj til de mindste skal være behageligt med god bevægelsesfrihed så det ikke strammer og hvad angår garnmaterialerne er det vigtigt, at det er bløde og lækre garner som ikke generer huden. Derfor har vi valgt ud blandt kvalitetsgarn med netop disse egenskaber, så din baby kan være fint klædt på og samtidig føle sig godt tilpas. Der er tænkt på et praktisk design, så bukserne er nemme at give på og tage af, hvilket er en fordel hvis du har brug for at skifte dem ud i løbet af dagen.

Babybukser er super anvendelige og kan bruges til alle lejligheder og du kan strikke i designs som har lange ben, hvilket er dejlig lunende. Vi har også shortsmodeller som passer til det gode vejr. Kombiner et par bukser med en bluse eller trøje og du har et komplet sæt tøj lige ved hånden. Du kan pifte et par ensfarvede bukser op med en trøje med print eller et sødt motiv på blusen. Ved mere farverige og mønstrede valg af bukser ser det pænt ud at sætte tøj til som er mere neutralt i udtrykket. Med de mange forskellige modeller har du mulighed for at skabe variation i påklædningen og et dejligt farvevalg er generelt for alle strikkekits. Din baby kan få lige netop den farve som klæder barnet bedst.

Author

Comments are closed.