Strikkeopskrifter som strikke kits

Din nemme og hurtige genvej til dit næste spændende strikkeprojekt er kun et par klik væk med vores velassorterede online garnbutik.

Med Filato’s strikkekits og Strikkeopskrifter er det dejligt og nemt at være kreativ, da alt hvad du skal gøre er at vælge en opskrift, den rigtige størrelse og de farver du har lyst til at strikke i. Vi har nemlig tænkt på garnforbruget samt strikkefastheden og forsendelsen får du i en praktisk emballering lige til døren med dag til dag levering.

Der følger en opskrift med til alle strikkekits fra FILATO, som er vores eget design og også fra de store brands som f.eks. Viking, Lana Grossa,og Mayflower. Er du på kig efter en gratis opskrift, er vi også leveringsdygtige fra vores store arkiv på hjemmesiden. Vi har samlet opskrifter fra bl.a. DROPS som er frit tilgængelige for dig. Alle opskrifter som følger med, er en udførlig anvisning på den model du vælger fra start til slut. Så find en opskrift du synes godt om og print selv ud. Nemt og gratis.

Blandt vores store udvalg af strikkeopskrifter finder du designs for strikkere på alle niveauer. Om du er nybegynder, mere øvet eller meget erfaren strikker, kan du finde lige netop den model som passer til dig. Vi opdaterer løbende udvalget af strikkekits og udvider hele tiden med forskellige nye kreative kits. Med vores strikkekits får du fornyet inspiration, hvis du mangler ideer til din strikning.

Det brede udvalg af strikkekits har priser til forskellige budgetter og vi har et fint sortiment af garn i de sædvanlige lækre kvaliteter. Du kan altid finde noget der passer til din stil og som du har lyst til at strikke- om det skal være til dame, herre, børn eller baby har vi opskrifterne, garnet og tilbehøret.

Så find kreativiteten frem og glæden ved at strikke – det bliver ikke nemmere med vores strikkekits, hvor du i ro og mag kan fordybe dig i de flotte modeller, lækre opskrifter og udsøgte garner.

Hvis du mangler strikkeopskrifter så tag et kig på strikkeguru.dk

Gratis inspiration og Tilbud

Modtag vores gratis inspiration, opskrifter, tilbud, rabatter og gavekort direkte i din indbakke.

Kampagner med store besparelser

Du er tilmeldt og vil snart modtage nyt fra filato.dk

Gratis inspiration og Tilbud

Modtag vores gratis inspiration, opskrifter, tilbud, rabatter direkte i din indbakke.

Du er tilmeldt og vil snart modtage nyt fra filato.dk