Nettet vrimler med gratis strikkeopskrifter, men det kan være svært at finde rundt i dem alle eller slet og ret at finde dem. Derfor har vi samlet en stor bunke af gratis strikkeopskrifter som du altid kan vende tilbage til hvis du mangler inspiration.

Du kan sagtens bruge vores strikkekits enten som inspiration eller en direkte måde at finde en gratis opskrift. Vi har mange hundrede opskrifter fra Drops, Mayflower og andre som er gratis. Vi har blot gjort det nemt for dig, nemlig ved at beregne antal nøgle til størrelser eller omregnet til andet garn, således at du KUN skal vælge din størrelse og farve.

Gratis strikkeopskrifter findes der mange tusind af rundt om på nettet og vi linker gerne til dem.

Se længere nede for at finde opskrifter fra de forskellige udbydere.

Se også mange gratis opskrifter her

Den nemmeste måde at finde nye opskrifter er gennem vores mere end 1500 strikkekits – Alle hvor der medfølger gratis opskrift og mange af dem hvor du blot kan printe den – Gratis

Strikkeopskrifter til Dame
Strikkeopskrifter til Baby
Strikkeopskrifter til Herre
Strikkeopskrifter til børn
Stines strikkeopskrifter
Strikkeopskrifter til karklude, kurve, tæpper og meget mere

DROPS STRIKKEOPSKRIFTER

Drops også kendt som Garnstudio er blandt de absolut største når det kommer til gratis opskrifter. Her finder du alene på dansk over 7000 forskellige at vælge i mellem. Det kan bruge garnstudio til at vælge typen og modellen og så blot købe garnet eller bruge dine rester. Her er Drops helt unik i forhold til andre, hvor opskrifterne koster penge.

Brug Drops til at finde alt inden for dame, børne, baby og herre strik i forskellige modeller eller typer, som bluser, cardigans over huer og tørklæder samt alt til baby

GRATIS STRIKKEOPSKRIFTER VIKING

Viking design er helt unikke og meget dygtige til at lave strikkeopskrifter. Der er ingen tvivl om at det er nogle af de mest eftertragtede. Desværre er det sådan med Viking som med mange andre at man skal købe deres kataloger, som ofte er ret dyre og ofte ønsker man kun en model.

Det har Filato lavet om på ved en eksklusiv aftale med Viking der gør at når du køber et strikkekit, så medfølger strikkeopskriften gratis. Du skal dog første gang købe Vikings garn, men du sparer ofte ca. 69 på et katalog og det får man jo meget garn for. Efterfølgende bestemmer du selv hvilken garn du vil strikke i

GRATIS STRIKKEOPSKRIFTER LETT LOPI

Lett Lopi eller Alafoss Lopi er som med Viking – Gratis når man køber garnet. Her koster en opskrift typisk 30-40 kr. for en enkel, men også hos Filato har vi lavet en lækker aftale, hvor du får opskriften med og endda i farver, hvor vi normalt forsøger at holde omkostningerne så lave at vi kan give det væk gratis.

Lett Lopi fra Istex er deres mest eftertragtede garn og deres mange opskrifter er strikket af mange tusinde hvert eneste år. Få Lett Lopi opskriften gratis når du køber vores kits – ofte til Danmarks bedste priser. Det er da Win-Win

GRATIS STRIKKEOPSKRIFTER TIL DAMER

Gratis strikkeopskrifter til damer findes der mange af. Bare tag et hurtigt kig på garnstudio eller Ravelry, eller nogle af de andre mange steder du kan finde de gratis opskrifter.

Faktisk er det ret nemt at finde lækre ting at strikke. F.eks. her hos Filato har vi samlet mere end 1500 strikkekits, hvor strikkeopskriften ofte er gratis. F.eks. når du køber et kit med Drops garn, så printer du helt selv og gratis, opskriften – Vi har bare gjort det super nemt. Om du køber garnet bestemmer du selv.

Vi har også mange opskrifter fra Viking, Lana Grossa og naturligvis vores egne designs hvor opskriften medfølger gratis, så længe du køber vores kits.

Så tænker du nok. Jamen det er da ikke gratis. Nej ikke første gang men bagefter bestemmer du jo helt selv.

GRATIS STRIKKEOPSKRIFTER TIL HERRE

Det er med gratis herre strikkeopskrifter, som med alle vores andre gratis opskrifter, at du kan hente alle opskrifter fra Drops, Garnstudio. Alle opskrifter der hører til vores kits medfølger også uden beregning når du køber et kit.

Der findes mange hundrede opskrifter til mænd og du kan uden tvivl finde en blandt vores mange strikkekit, hvor vi altid medgiver opskrifterne gratis (på nær dem du selv printer)

GRATIS STRIKKEOPSKRIFTER TIL BABY

Noget af det mest strikkede er baby strikkeopskrifter og tidligere har det været at man ønsker dem der er gratis. Sådan er det ikke mere. Efter Filato er begyndt at lave Kits har rigtig mange fundet ud af at de nu kan strikke noget som ikke alle har eller som er lidt sjovere, lidt mere nuttet og bare noget som barnebarnet eller den lille baby må eje.

Hvis prisen er rigtig, og det er den her, så betyder det ikke så meget.

Men opskriften er skam gratis. Som ved Viking hvor du første gang skal købes garn så har du den efterfølgende.

GRATIS STRIKKEOPSKRIFTER TIL BØRN

Ligesom med baby, herre og damer opskrifterne så gælder det samme for børn. Nemlig at vores opskrifter enten kan printes gratis eller medfølger gratis når du køber vores komplette strikkekits.

Børne opskrifter er ofte en mangelvare, blandt de helt gratis og rigtig mange kigger på Viking med flere, for børne strikkeopskrifter ganske enkelt fordi modellerne bare er lidt flottere og lidt sjovere at strikke.

COOP & KVICKLY STRIKKEOPSKRIFTER

Gratis strikkeopskrifter hos Coop og Kvickly er nemme at finde for lige her kan du finde linket til dem. Klik blot på linket og få masser inspiration. Skulle du have problemer med at finde det rigtige garn, så tag et kig her eller kontrakt os så hjælper vi dig med at finde noget der passer til din opskrift

Se linket længere nede i den samlede liste

FAKTA STRIKKEOPSKRIFTER

Som med andre så kan du her nemt finde strikkeopskrifter fra Fakta. Hvis du har brug for hjælp til at omregne fra deres garn til vores så kontakt os så skal vi nok finde en god løsning i noget mere lækkert garn til en super skarp pris.

Dog er Faktas opskrifter rykket til Kvickly så tag et kig der

BRUGSEN & SUPERBRUGSEN STRIKKEOPSKRIFTER

Superbrugsen har som de andre også deres strikkeunivers og det er lige så nemt at finde gode opskrifter her. Ofte er det garnet der driller og her kan vi hjælpe. Har du brug for hjælp til omregne garn eller mængde så tøv ikke med at tage fat i Filato da vi nok skal hjælpe dig med at finde det rigtige garn til din opskrift.

Som med Fakta er alle opskrifter rykket til kvickly. Find linket længere nede

Femina, Pickles, Hjemmet, ude og hjemme Strikkeopskrifter

Hvis du leder efter opskrifter online, så er der rigtig mange steder du kan finde en masse forskellige opskrifter og endda helt gratis. Se listen her nederst hvor du kan finde links til alle dem vi har fundet. Hvis du mener der mangler nogle på listen så sig endelig til så skal vi udvide den

MAYFLOWER OG JARBO STRIKKEOPSKRIFTER

Der er mange hundrede steder på nettet at finde gratis opskrifter. Mayflower og Jarbo har deres eget univers og vi hjælper gerne med at finde det rigtige garn, når du har fundet dig en opskrift.

Det er nemt at finde opskrifterne hos begge og garnet kan nemt omregnes til andre kvaliteter, også dem du har liggende hjemme. Blot tag et kig på løbelængde og pinde, så er du godt på vej. Har du brug foir hjælp er Filato altid klar til at hjælpe med at finde dig det rigtige garn.

SAMLET LISTE OVER GRATIS OPSKRIFTER

Største samling med over 7.000 gratis strikkeopskrifter finder du her

Drops : https://www.garnstudio.com/home.php?cid=3
Familie Journalen : http://www.familiejournal.dk/haandarbejde
Hendes Verden : http://www.alt.dk/haandarbejde
Ude og Hjemme : http://www.udeoghjemme.dk/find/strik
Pickles : https://www.pickles.no/
Ravelry : https://www.ravelry.com/
Kvickly : https://kvickly.dk/strikke-opskrifter/
Hjemmet : http://www.hjemmet.dk/haandarbejde/Strik/
Karen Noe : http://karen-noe.dk/collection/gratis-opskrifter
Femina : http://www.femina.dk/tags/strikkeopskrifter
Søndag : http://www.soendag.dk/fritid/strikkeopskrifter
Sandness : http://www.sandnesgarn.no/oppskrifter
Mayflower : https://mayflower.dk/opskrifter.aspx
Jarbo: http://www.jarbo.se/beskrivningar/

Gratis inspiration og Tilbud

Modtag vores gratis inspiration, opskrifter, tilbud, rabatter og gavekort direkte i din indbakke.

Kampagner med store besparelser

Du er tilmeldt og vil snart modtage nyt fra filato.dk

Gratis inspiration og Tilbud

Modtag vores gratis inspiration, opskrifter, tilbud, rabatter direkte i din indbakke.

Du er tilmeldt og vil snart modtage nyt fra filato.dk