Strikkeopskrifter til Herre

Det er længe siden at strik til mænd bare bestod af en kedelig pullover i brune farver……. Strik til mænd er blevet super trendy og vi kan tilbyde dig et varieret sortiment af opdaterede designs til herrebeklædning.

Strikkeopskrifter på Herre Bluser

Med Filatos strikkekits får du garn og opskrifter på herre bluser til mænd i alle aldre. Uanset om det skal være ungdommeligt eller mere modent tilbyder vi et varieret sortiment af strikkede blusemodeller til herre. Vi sætter en ære i at ramme bredt til alle mandetyper og derfor finder du lækre opskrifter til både unge,

Strikkeopskrifter på Herre Cardigan

Da strik til mænd simpelthen er kommet for at blive og stadig bliver mere og mere trendy, tilbyder vi dig et varieret sortiment af designs til cardigans. Der er noget for enhver smag – også din. Priserne varierer i alle niveauer afhængig af hvilken type garn, du ønsker at strikke i. Kendetegnende for alt vores

Strikkeopskrifter på Herre Halstørklæder, hue og vanter

Når vinden blæser, temperaturerne går ned og der måske også falder sne, skal klædeskabet fyldes op med varme accessories. Det er ikke til at komme uden om, at det på den kølige årstid er uundværligt, at have et udvalg af halstørklæder, huer og vanter. Filato har som sine fortrukne accessories netop halstørklæder, huer og vanter

Strikkeopskrifter på herre strømper og sutsko

Mænd er vilde med sokker. Det er et hit som gaveide og noget de fleste mænd sætter pris på at få. Med et par hjemmestrikkede sokker bliver glæden endnu større. De er en uundværlig del af en god herregarderobe og bruges dagligt som basisbeklædning en stor del af året; specielt i den kolde tid. Findes

Du finder alt fra bluser, cardigans, halstørklæder, huer, vanter til smarte strømper og hyggelige lunende sutsko til hjemmebrug.

Udvalgte opskrifter til herre

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Der er noget for enhver smag – også din. Prisen varierer i alle niveauer afhængig af hvilken type garn, du ønsker at strikke i. Kendetegnende for alt garn u a n s e t prisklasse er at det er kvalitetsprodukter fra de kendte brands. Vi forhandler udelukkende anerkendte mærker fra Drops, Lana Grossa, og Viking for bare at nævne en lille del af vores garnsortiment.  Men der skal være noget for alle og til store og mindre strikkeprojekter. Prøv f.eks med et halstørklæde – mere enkelt bliver det ikke.

Der er strik som passer til a l l e årstiderne – fra lækker blød alpaka over merinould til økologiske bambus – og bomuldsgarner som er hotte og meget oppe i tiden.

Om det skal være luxuriøst eller mere hverdagsagtigt-  klassisk, elegant eller afslappet, sjovt og farverigt, vil du kunne finde din personlige stil i herrestrik med Filatos strikkekits. Strik skal selvfølgelig ikke udgøre det meste af garderoben men kan være et supplement til dit udvalg af herretøj. Du kan matche de forskellige lækre designs til din egen foretrukne stil. Er du til et ukonventionelt hipsterlook, boheme, eller måske helt enkel og tidløs?

Chek din garderobe ud og se om det er tiltrængt med en fornyelse og tiden til at supplere den op med lækker moderigtig herrestrik. Idet vores sortiment har rigtig stor bredde rammer udvalget trends og tendenser i moden som du sagtens kan style med dine egne accessories. Bælter, ure og slips er perfekte at sammensætte til vores designs.  Og lækre sko og støvler fuldender looket.

Vi har gjort det nemt for dig at være kreativ. Find en opskrift som du kan lide – vælg størrelse og den ønskede garnfarve. Du får det hele leveret samlet i en praktisk forsendelse sammen med en instruktiv opskrift på det design, du vælger at strikke.