Stine Øster Design

En af de helt store tendenser i tiden er strikning. Her er det en fordel, at du kan vælge blandt et alsidigt udvalg af designs.  Filato har netop gode tilbud på strikkekits fra vores eget design til kvalitets – og modebevidste kvinder. Et unikt design der kombinerer tidens mest populære tendenser inden for strikning og samtidig har god pasform og er behageligt at have på.

Stine Øster, som er er strikkedesigner og hendes design forhandles med licens hos Filato. Det muligt at købe opskrifterne som strikkekits på direkte på stineoester.dk. Stine har en lang erfaring bag sig inden for strik og startede allerede med at strikke, da hun kun var 4 år gammel. En erfaring som nu bliver til glæde for dig som kunde, når du handler hos filato.dk eller på hendes egen side stineoester.dk. Hvad enten du skal have rådgivning til et strikkeprojekt, råd og vejledning i at vælge farver og tilbehør eller vil deltage i et af hendes strikkekurser er Stine parat til at hjælpe dig.

Stine er passioneret strikdesigner og finder inspiration til sine modeller mange steder fra i verden. Det kan være så forskellige steder som det sydlandske Italien til mere kølige himmelstrøg som f.eks. Bergen i Norge. Fra Italien er kommet flere spændende ideer fra det antikke Roms beklædning og rustninger som er fortolket og omsat til moderne strik.

Stines Design er ikke masseproduceret og findes derfor ikke i utallige versioner som hos de store og kendte brands. Stine designer med hjertet og ud fra sin passion og lancerer en ny populær model ca. hver 2. eller 3. måned. Du finder både sødt børnetøj, moderigtige kjoler, poncho og sjælevarmere, tørklæder, huer, cardigans, bluser og interiør blandt opskrifterne.  Der er stor variation i modellerne og de findes i flotte mønstre og med mange specielle detaljer i lækre delikate farvevalg.  Størrelsesmæssigt kan alle være med da opskrifterne enten er onesize eller går fra S til XXL. Derudover er sværhedsgraden af modellerne designet så både begyndere og meget øvede strikkere har mulighed for at finde en opskrift der passer til det rigtige niveau.

Det bliver ikke nemmere med vores strikkekits fra Stine Øster Design, hvis du er på udgik efter opskrifter som gerne må være lidt anderledes.  Med strikkekits fra Stine får du et produkt som er unikt og personligt.

Alle opskrifter på filato.dk sælges med licens fra Stine Øster, der ligeledes sælger opskrifterne på hendes egen side stineoester.dk

Gratis inspiration og Tilbud

Modtag vores gratis inspiration, opskrifter, tilbud, rabatter og gavekort direkte i din indbakke.

Kampagner med store besparelser

Du er tilmeldt og vil snart modtage nyt fra filato.dk

Gratis inspiration og Tilbud

Modtag vores gratis inspiration, opskrifter, tilbud, rabatter direkte i din indbakke.

Du er tilmeldt og vil snart modtage nyt fra filato.dk