God komfort, praktisk design og mange anvendelsesmuligheder mixet med et sødt modepræg til de mindste finder du i Filatos lækre strikkekits til huer og vanter. En hue til babyen er anvendelig på alle årstider i det ustadige danske vejr, og altså ikke tilbehør du kun kan have glæde af i den kolde vintertid.

Se mange flere opskrifter til Baby her

Så Vælg garnmaterialer fra vores skønne og velassorterede produktsortiment alt efter hvilken lejlighed du ønsker at bruge babyhuen til. Bomuldsgarn er et rigtig godt valg til sommerstrik, da det er et let og åndbart materiale der har kølende egenskaber. Garnet egner sig perfekt til lette huer i den varme sommerperiode med masser af udeliv i haven og ved stranden, hvor du beskytter babyen mod de skarpe stråler fra solen. Til vinterbrug er de mere kraftige garner velegnede og findes i forskellige ultrabløde og lækre uldkvaliteter der er udvalgt med tanke på, at garnet er allergivenligt, kløefrit og ikke generer ved at kradse eller blive for varmt. I den kolde vintertid er din baby godt beskyttet med en hue som sidder tæt omkring hovedet og holder blæst og træk væk fra barnets ører.

Du kan vælge blandt sjove effekter og detaljer i vores udvalg af huemodeller med dekorative kvaster, pomponer, fine mønstre i forskellige variationer og med bånd til at binde under hagen. Vi er altid leveringsdygtige i alsidige og spændende designs, som gør det nemt for dig at finde lige netop den stil, du har lyst til at strikke i til den mindste.

Det er vigtigt at din baby ikke bliver afkølet, når I er ude at gå med barnevognen på en dag hvor vinden suser eller det er snevejr. Derfor har vi selvfølgelig matchende vanter i søde designs, til små fingre som skal holdes varme i koldt vejr. Vi har rigtig mange opskrifter til både piger og drenge i flotte og moderigtige farver der giver mulighed for at eksperimentere med de nuancer du synes klæder din baby bedst. Til nogle af vores strikkekits til huer/vanter følger et tørklæde med som fuldender den varme påklædning og samtidig ser charmerende ud. En ide kan være en hæklet kant på halstørklædet i en kontrastfarve. Det pifter sættet op og giver lidt ekstra kulør på tilværelsen i den mørke tid.

Author

Comments are closed.