Er du nybegynder inden for strikning så oplev glæden ved at strikke dine egne karklude. Brug dem som lækkert tilbehør i dit hjem. Det er noget af det hotteste lige for tiden og er gået hen og blevet en trend blandt strikkefolk på alle niveauer. Mere erfarne strikkere er selvfølgelig også velkomne til at kaste sig ud i de kreative karkludeprojekter. Resultatet ses meget hurtigt og du kan tage kludene i brug med det samme.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

De gør både en forskel for miljøet og i dit hjem eller som en herlig værtindegave. Håndstrikkede klude er bæredygtige og indeholder ikke stoffer som skadeligt mikroplastik. Ved at skifte de syntetiske mikrofiberklude ud med et håndlavet kvalitetsprodukt opnår du et mere personligt udtryk i boligen. Det er en fornøjelse at se på dem og vide, at det er et projekt du selv har stået for. Selv om det er et lille overkommeligt et af slagsen skaber det stor glæde – også blandt dem som er så heldig at får en stak hjemmestrikkede karklude i gave strikket med kærlighed og varme!

Forny dit hjem med kulørte håndlavede klude i lækre bambus – og bomuldskvaliteter. De kan eksempelvis bruges i køkkenet og badeværelset og pifter op på ethvert hjem.  De kan laves super enkle i samme nuance – måske har du en yndlingsfarve eller en farve som er gennemgående i din bolig ?!Eksperimenter med farverne og skab dine egne farvesammensætninger, hvis du er til de mere fantasifulde og farverige. Vi har et stort udbud af nuancer i vores strikkekits. Farver har sit helt eget sprog og virker forskelligt på mennesker, så find frem til dine egne kombinationer og skru op eller ned for dem. Om det skal være neutralt, pasteller, kolde, varme eller kulørte findes de i vores sortiment – så vælg de farver der gør dig glad. En anden mulighed for at variere udtrykket er med teknik og strukturer. Afprøv nye strukturer og arbejd med teknikker. En nem måde er at strikke striber i forskellige bredder. Teknikken er forholdsvis enkel og giver en sjov effekt. Brug gerne dine garnrester i alle mulige farver til at hækle en kant rundt om karkluden. Der er et hav af kreative muligheder – fuldend dit hjem med håndlavet tilbehør- det spreder godt humør.

Author

Comments are closed.