Med Filatos strikkekits har du altid mulighed for at finde moderigtige og lækre sjaler, som kan bruges til enhver lejlighed året rundt. Et sjal er et skønt tilbehør og giver noget ekstra til din personlige stil uanset om du er til det klassiske, boheme eller en romantisk feminin stil.

"sina" sjal - viking design 1924-6 kit - one-size - viking kid-silk
Pris fra 245,00
"siri" sjal - viking design 1925-6 kit - dame - viking kid-silk garn
Pris fra 363,00
"teoline" sjal - viking design 1927-2 kit - one-size - viking
Pris fra 171,00
"thelma" sjal - viking design 1927-9 kit - one-size - viking nordlys
Pris fra 168,00
"tomasine" sjal - viking design 1927-7a kit - one-size - viking
Pris fra 222,00
"tonette" sjal - viking design 1927-3 kit - one-size - viking
Pris fra 273,00
"tori" sjal - viking design 1927-8 kit - one-size - viking nordlys
Pris fra 273,00
"tutta" sjal - viking design 1927-5 kit - one-size - viking nordlys
Pris fra 222,00
Kombi-sjal 45cm x 160cm - viking design 1213-7 kit - viking
Pris fra 306,00
Sjal - viking design 1108-5 kit - onesize - viking sportsragg garn
Kontakt os hvis du har spørgsmål til dette kit.
Pris fra 139,50
Sjal - viking design 1407-10 kit - dame - viking bjørk garn viking
Pris fra 148,00
Sjal - viking design 1407-14 kit - dame - viking bjørk garn viking
Pris fra 148,00

Strikkede sjaler

Filato har et hav af flotte og unikke sjaler som strikkes i dejlige kvalitetsmaterialer såsom Alpaka, Brushed alpakasilk, Kid silk, Virgin uld, Merino og ægte islandsk uldgarn. Det er naturmaterialer som alle kan skabe et sofistikeret og stilfuldt look eller afslappet og hyggeligt – der er mange anvendelsesmuligheder over en kjole, til hyggeligt udeliv med en tur i skoven eller som en flot gave. Vi har sjaler med opskrifter fra kendte brands og fra spændende designere bl.a. Susie Haumann som står for enkelhed i design og teknik – det behøver ikke være indviklet at strikke og selv om designet er enkelt kan det sagtens være flot.

Uanset om du foretrækker Filatos eget design, hvor hjertet er med i processen og det færdige resultat, Filatos dygtige gæstedesignere eller de store kendte internationale og danske brands giver Filatos webshop dig inspiration til at finde trendy sjaler i forskellige farver, mønstre og størrelser.

Et sjal er det perfekte tilbehør til din påklædning enten det er efterår, vinter eller forår. Det er oplagt at bruge et dejligt varmt, stort og lækkert sjal i uld, når det er koldt. Et sjal er næsten helt uundværligt når kulden sætter ind. Du kan også bruge sjalet til at fuldende din stil og give dit outfit et feminint touch med et sjal i et let garn. Det er anvendeligt over en kjole og giver kant og er en fin feminin detalje.

Det helt rigtige sjal fuldender din påklædning og kan bruges som effekt til at skabe forskellige looks og til at blande kontraster med. Så kig på vores lækre designs af sjaler og vælg om det skal være afslappet, casual og hyggeligt i stilen- chikt, let og feminint eller varmt og lunende i en lækker uldkvalitet. Du kan altid finde et sjal i en stil der passer til dig hos FIlato og som du måske lige mangler for at supplere op i klædeskabet. Se nærmere på vores flotte udvalg og kast dig over et lækkert sjal som dit næste strikkeprojekt.

Author

2 Comments

  • Stine Øster

   Hej Rosa

   Ja langt det meste af vores garn er 100% uld.
   Dog ser vi rene garner som 100% uld. F.eks. Alpaca er uld. Hvis du mener fåreuld alene, så er der ikke så mange men du finder dem under Uldgarn
   https://www.filato.dk/garn/uldgarn/

   Der er dog enkelte blandingsgarner der. f.eks. kan alpaca og højlandsuld være blandet – men stadig 100% uld – bare ikke det samme
   Håber det hjælper lidt

   mvh. Stine