Står du og mangler inspiration til en strikket bodystocking til den mindste, så har vi ideerne med vores nemme strikkekits. Blandt kitsene finder du et stort udvalg af designs hvor der hører grundige opskrifter til i forskellige sværhedsgrader.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

En bodystocking er en nødvendighed til babyen. Den bliver brugt til daglig brug og du har måske brug for flere i løbet af en dag til at skifte med. Det er en praktisk beklædningsdel som kan anvendes hele året og er næsten uundværlig. Vi har modeller som passer til årstiderne. Strik med lange ærmer i lækre uldkvaliteter til vinterbrug og med korte ærmer i bomuldsgarn til sommerbrug. Eller helt uden ærmer der passer perfekt til en rigtig varm sommerdag.

Vores modeller er tætsiddende og behagelige at have på og det bliver ikke nemmere at skifte babyen i en bodystocking. Samtidig sidder bleen godt. Der er tænkt på god komfort i designet, da barnet skal kunne bevæge sig og lege. Den kan let bruges til at sove i også, idet størrelserne er tilpasset så der ikke er noget der strammer eller generer. Materialerne er som nævnt udvalgt med omhu og det er de blødeste kvaliteter der indgår i strikkekits til bodystockings. Garnet skal være skånsomt mod babyens sarte hud og må ikke kradse eller klø. Da babytøj skal vaskes ofte er garnerne robuste og kan maskinvaskes.

Opdater din babys garderobe med et strikkekit til bodystocking og prøv med klassisk strik eller mere avancerede teknikker – alt efter hvad stil du ønsker at dit strik skal være. Du finder et stort udvalg i vores lækre kvalitetsgarn fra vores kendte brands i forskellige materialer og farvekombinationer. Modellerne er designet med variation i strikkemønstre og strukturer og har mange helt unikke detaljer. Til enkelte af vores strikkekits får du opskrifter på sødt tilbehør- strik en fin og lunende hue og sæt til så det tilsammen udgør et matchende sæt. De nuttede huer holder også på varmen i den kolde tid og beskytter mod træk på et par sarte små ører.

Forkæl din søde baby med en bodystocking og hold den lille dejlig varm inderst inde i blød håndlavet strik.

Author

Comments are closed.