Ponchoen som populær beklædning har en lang historie og tradition bag sig og kommer oprindeligt fra Syd – og mellemamerika. Her er den en del af den traditionelle klædedragt og har en historie som går flere tusind år tilbage i tiden.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.
"ponsjo" poncho - viking design 1213-1 kit - dame - viking superwash
Pris fra 407,00
"silvia" bolero - viking design 1925-8 kit - xs-xxxl - viking
Pris fra 190,50
Poncho - viking design 1108-3 kit - onesize - viking sportsragg garn
Kontakt os hvis du har spørgsmål til dette kit.
Pris fra 160,00
Poncho - viking design 1213-13 kit - dame - viking superwash garn
Pris fra 351,00
Poncho - viking design 1309-14 kit - xs-xxl - viking hobbygarn garn
Pris fra 203,00
Poncho - viking design 1408-1 kit - onesize - viking bjørk garn
Kontakt os hvis du har spørgsmål til dette kit.
Pris fra 321,00
Poncho - viking design 1505-5 kit - one-size - viking vår garn
Kontakt os hvis du har spørgsmål til dette kit. bemærk: opskrift er på norsk. opskrift medfølger gratis ved køb af anvendt garn. opskriften sælges ...
Pris fra 414,00
Poncho - viking design 1609-4 kit - dame - viking bambino garn
Kontakt os hvis du har spørgsmål til dette kit.
Pris fra 122,50
Poncho strikket i dobbelt garn - viking design 1407-3 kit - s-xxl -
Kontakt os hvis du har spørgsmål til dette kit.
Pris fra 448,50
Ponchogenser i dobbeltgarn - viking design 1408-9 kit - s-xxl -
Obs der kan eventuelt hækles en halskant med en 5 mm hæklenål. den hæklede halskant er ikke vist på billedet.
Pris fra 448,50

Vi har fortolket den oprindelige poncho og lancerer et spændende udvalg af modeller som kan bruges på alle årstider og både inde og ude. En strikket poncho er vidunderlig at tage på, når efteråret kommer og er et godt supplement under en jakke. Den kan selvfølgelig også bruges på en kølig sommeraften.

Til vores sortiment af strikkekits har Filatos egen designer- Stine- eksperimenteret med et flot udvalg af forskellige ponchodesigns som passer både til børn i 2 – 10 års alderen og til den voksne kvinde i str. S-xxl samt i onesizemodeller. Det er gennemtænkt design der er klassisk, spændende og alligevel tidløst. De materialer der bruges til vores strikdesign er nøje udvalgte garntyper som er lækre og naturlige. Du finder her ponchoopskrifter i alpakabomuldbambus og lune uldkvaliteter.

Vi kan også tilbyde dig poncho- strikkekitmodeller fra vores favorit brands b.l.a. Viking design, Drops design og Jarbo. Her er der tænkt på flotte detaljer med hulmønster i smukke sarte pasteller eller den nuance på farvepaletten som klæder dig bedst muligt. Hvad er din favorit? Valget er dit.

Komforten går igen i ponchodesign til de mindste der skal kunne bevæge sig frit omkring uden at tøjet generer og strammer. I Putteponchoen er der tænkt på bevægeligheden til børn og modellen er afsluttet med en kant forneden. Desuden er garntypen blød så den ikke kradser og der strikkes på store pinde, så dit projekt hurtigt bliver færdigt. Vi har også en opskrift på Putteponchoen til voksne så gå ikke glip af det flotte design til både børn og voksne i den skønne anvendelige model til alle aldre.

En poncho matcher perfekt til det meste og er også flot til et par jeans eller et par sorte bukser. Prøve vores fantastiske opskrifter på ponchoer i forskellige skønne designs med et væld af flotte detaljer.

Author

Comments are closed.